DAN POSLE ARANĐELOVDANA IZGOVORITE MOĆNU MOLITVU ZA SREĆU I ZDRAVLJE: Evo u koje SATE se po VEROVANJU nebo OTVARA!

Na osnovu predanja, Arhangel Mihailo je kao nagradu od Boga dobio mogućnost da se dva puta godišnje spusti u pakao i oslobodi duše grešnika pružajući im počinak u nebeskom carstvu

Arhangel Mihailo je onaj anđeo koji je svrgnuo Lucifera u borbi između dobra i zla, svetlosti i tame.

20. novembar – U toku sutrašnjeg dana pokušajte da izbegnete neprijatne susrete i mesta koja ne volite. Između 14.12 sati i 14.45 časova tražite da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, kao i da vam podari mir i snagu.

21. novembar – Ovo je dan svetog Arhangela Mihaila, te obavezno otiđite u crkvu i zapalite sveću. Molite se svom anđelu. Na ovaj dan tražite da vam se ispuni najdublja i najvažnija želja. Važno je da otvorite dušu i srce, da delite radosti i tugu i na kraju da se zahvalite. Nebo tokom celog ovog dana prima molitvu.

Arhangel Mihailo
Arhangel Mihailofoto: Printscreen/Youtube

22. novembar – Tokom ovog dana zatražite od Arhangela Mihaila da vam pomogne sa teškoćama na poslu. Nije važno da li je u pitanju želja za većom platom, boljom pozicijom ili drugim poslom, svoju želju zamislite u periodu od 8.48 pa do 9.32 i pomolite se.

Na osnovu predanja, Arhangel Mihailo je kao nagradu od Boga dobio mogućnost da se dva puta godišnje spusti u pakao i oslobodi duše grešnika pružajući im počinak u nebeskom carstvu.

Zbog toga je važno da na velikog svec posetite crkvu, zatražite sreću i blagostanje, ali i dan kada je poželjno da učinite što više dobrih dela. Izbegavajte svađe, bes, negativnost.

(Espreso / Alo)