DRAGANA PALA SA LITICE KOD MANASTIRA OSTROG: Udarala je u stene i ništa nije slomila, lekari ostali u čudu: Sudbina joj je još 1992. godine donela TEŠKO BREME

Dragana Vasić iz Sijekovca kod Broda preživela je pad sa litice kod manastira Ostrog bez težih povreda, iako je pala u provaliju od stotinjak metara, odakle su je izvukli spasioci.

Vasićeva je ispričala da je u Ostrogu boravila 16. jula, gde je prenoćila u manastiru, a sutradan bila na molitvi i poklonila se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Pre polaska kući, kaže, uzela je štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se, te pala u provaliju od 80 do 100 metara, prenosi Srpskainfo.

Prema njenim rečima, iako je udarala o stene, nije zadobila nijedan prelom, što su utvrdili u Urgentnom centru u Podgorici, gde je odvezena nakon što su je spasioci izvukli.

– Snimali su me, nisu mogli verovati da sam pala sa tolike visine bez ijednog preloma. Malo me bole noga i leđa od udaraca o stene i imam ogrebotine po telu i licu. Spasio me Sveti Vasilije i čim stanem na noge, malo se oporavim, ponovo ću otići u Ostrog da se poklonim svetitelju – ispričala je Vasićeva novinarima u Brodu.

Dragana Vasić je kao petogodišnja devojčica 1992. nastradala od mine i od tada je bila vezana za invalidska kolica, a zahvaljujući majci, vežbama i molitvama je prohodala.

– Nije kao pre nesreće, ali imam želju da oporavak bude veći – rekla je Vasićeva.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbajbic.proto%2Fvideos%2F538263834653595%2F&show_text=0&width=267

(Izvor: Blic)