• Thu. Dec 8th, 2022

Pravoslavac

Veb stranica o Pravoslavlju

DRAGANA PALA SA LITICE KOD MANASTIRA OSTROG: Udarala je u stene i ništa nije slomila, lekari ostali u čudu: Sudbina joj je još 1992. godine donela TEŠKO BREME

Byadmin

Oct 7, 2022

Dragana Vasić iz Sijekovca kod Broda preživela je pad sa litice kod manastira Ostrog bez težih povreda, iako je pala u provaliju od stotinjak metara, odakle su je izvukli spasioci.

Vasićeva je ispričala da je u Ostrogu boravila 16. jula, gde je prenoćila u manastiru, a sutradan bila na molitvi i poklonila se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Pre polaska kući, kaže, uzela je štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se, te pala u provaliju od 80 do 100 metara, prenosi Srpskainfo.

Oglas

Prema njenim rečima, iako je udarala o stene, nije zadobila nijedan prelom, što su utvrdili u Urgentnom centru u Podgorici, gde je odvezena nakon što su je spasioci izvukli.

– Snimali su me, nisu mogli verovati da sam pala sa tolike visine bez ijednog preloma. Malo me bole noga i leđa od udaraca o stene i imam ogrebotine po telu i licu. Spasio me Sveti Vasilije i čim stanem na noge, malo se oporavim, ponovo ću otići u Ostrog da se poklonim svetitelju – ispričala je Vasićeva novinarima u Brodu.

Oglas

Dragana Vasić je kao petogodišnja devojčica 1992. nastradala od mine i od tada je bila vezana za invalidska kolica, a zahvaljujući majci, vežbama i molitvama je prohodala.

– Nije kao pre nesreće, ali imam želju da oporavak bude veći – rekla je Vasićeva.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbajbic.proto%2Fvideos%2F538263834653595%2F&show_text=0&width=267

(Izvor: Blic)