POVEŽITE SE SA SVOJIM ANĐELOM ČUVAROM: Ovako ga zamolite za pomoć i on će vam ISPUNITI ŽELJU!

Anđeli nam smeju pomoći samo kada ih za to zamolimo. Ovo je jedan od načina kako da se povežete s njima i dobijete odgovore na željena pitanja… Udobno se smestite i u sebi izgovorite nameru, tj. želju da se povežete s anđelima.

To može biti vaš anđeo čuvar ili opšteno anđeoska bića. Nakon toga pažnju usmerite na disanje, primetićete kako sa svakim izdisajem oslobađate napetosti, a s udisajem se punite divnom zlatnom svetlošću. Uživajte u lepoti osećaja da zlatna svetlost teče kroz vaše telo, opuštajući ga i isceljujući. Stavite jednu ruku na svoje srce i držite je tu barem nekoliko minuta (tako usklađujete srčane i moždane valove).

Zamislite kako nežno tonete u dubinu vlastitog bića, nošeni oblakom zlatne svetlosti, sve dok se ne spustite na jedno divno mesto. Istražite i obogatite svoj doživljaj tog mesta svim čulima – gledajte ga, slušajte zvukove, obratite pažnju i na mirise, ukuse, osetite to divno mesto u svom unutrašnjem svetu.

Tada u sebi recite: „Spreman/na sam!“ i zamolite za kontakt sa svojim anđelom/ima. Opušteno dišite, bez ikakvih očekivanja, prateći i najsuptilnije promene koje možete primetiti. Vaš anđeo se možda pojavi u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili kao boja, simbol, osećaj ili melodija… Prepoznaće ga vaše srce. Kad osetite kontakt, otvorite se i zamolite da vam pošalje isceljujuće vibracije koje su vam najpotrebnije u ovom trenutku života.

Smirite se i verujte!

Ako imate neko pitanje, možete ga postaviti i biti otvoreni za odgovor koji može stići odmah ili u nekom kasnijem trenutku, možda u snovima. Nije važno kad i kako, odgovor će doći u pravom trenutku. Kad osetite da se susret bliži kraju, zahvalite anđelu i pošaljite mu ljubav iz srca.

(Izvor: Mediji)