SVETAC KOJI JE SVE LEČIO, TOLIKO JE BIO VOLJEN DA MU JE DNEVNO DOLAZILO 2.000 LJUDI: Ako vam je TEŠKO I IMATE PROBLEMA u životu evo kako treba da mu se POMOLITE!

Molitva Serafimu Sarovskom. O veliki ugodnice Boziji, prepodobni oce nas Serafime, pogledaj sa gornje slave na nas, smirene i nemocne, obremenjene mnogim gresima, koji trazimo tvoju pomoc i utehu. Pogledaj na nas svojom blagoscu i pomozi nam da neporocno sacuvamo zapovesti Gospodnje, da veru pravoslavnu tvrdo odrzimo, da pokajanje za grehe svoje usrdno

Bogu prinosimo, da blagodatno napredujemo u hriscanskoj poboznosti i budemo dostojni tvog molitvenog zastupnistva pred Bogom za nas. Da, svece Boziji, uslisi nas koji ti se molimo sa verom i ljubavlju, i ne prezri nas, jer nam je potrebno tvoje zastupnistvo.

Sada i u cas nase koncine pomozi nam i zastiti nas svojim molitvama od zlobnih napada demonskih. Neka njihova sila ne nadvlada, nego neka se udostojimo da, tvojom pomocu, nasledimo blazenstvo rajskih obitelji.

Sada na tebe polazemo nadu nasu, oce milosrdni: budi nam zaista putovodja ka spasenju i privedi nas ka nevecernjoj svetlosti vecnog zivota bogoprijatnim zastupnistvom svojim pred prestolom Presvete Trojice, da bismo sa svima svetima slavili i pevali preveliko ime Oca i Sina i Svetog Duha u vekove vekova. Amin.

(Izvor: Mediji)